Suntem un grup de practicieni continuand drumul primit prin Profesorul Mario Sorin Vasilescu in directia disciplinelor de optimizare umana, a “cumulului de soarta buna”, dupa expresia regretatului Vasile Andru, cumul atat de rar intalnit azi, intr-o lume aflata intr-o goana nebuna si din ce in ce mai lipsita de sens. Beneficiind de mostenirea spirituala a practicii transmise de Mario, consideram o datorie de onoare a duce mai departe si a inflori mugurii a ceea ce am primit intre anii 1971-2015- cat el a fost alaturi de noi,- atat inspre noi insine prin constanta efortului personal, cat si catre cei care vor dori si vor avea nevoie cu adevarat de un punct de reper si de o busola nemincinoasa pe frumosul si misteriosul drum catre ei insisi.

 

Acest grup coaguleaza in jurul unor practicanti vechi, prieteni noi care au luat contact cu fascinanta lume a Yogai si  descoperirii de sine in spiritul autentic al Traditiei, nedezicandu-se ci regasind calitatea fundamentala de crestini. Daca Yoga are caracter universal prin linii de forta si vocatie si daca orice om are, in scurta calatorie prin aceasta lume, sansa celei mai uluitoare intalniri posibile- cea cu sine insusi si cu chemarea sa inalta,- atunci inseamna ca orice pas pe aceasta cale nu va fi in zadar, iar cei ce vor dori sa descopere acest orizont in ei insisi sunt bineveniti alaturi de noi.

 

Un strop de sudoare in sala valoreaza cat o mie de cuvinte”, dupa cuvintele unuia dintre corifeii artelor martiale. Dupa acest inalt si sanatos principiu ne ghidam la randul nostru efortul personal si practica in Asociatia S.M.A.R.T. , pe aceasta cale unica si atat de naturala, caci fara a te intelege pe tine si a te confrunta pana la capat cu ignoranta si incapatanarile stranse in ani si ani, fara a recunoaste cu sinceritate propriile limite si a invata-da, paradoxal!- a te sprijini pe ele si a le intelege menirea inalta, va fi foarte greu sa ajungi la tine insuti.