20 Septembrie 2017

Dupa mai bine de doi ani de practica a sosit un moment important pentru noi- lansarea site-ului de prezentare a Asociatiei Sanatate prin Miscare, Atitudine si Respect(SMART) !

Multe s-au intamplat in acest timp, de la inceperea activitatii noastre in noua formula, gasirea unei sali adecvate(si cate aventuri am avut aici!), conturarea treptata a unei identitati si pozitionari in contextul practicii in domeniu- greu de sesizat din afara sau de pus in cuvinte-, aparitia a noi prieteni si provocari… toate fac parte din frumusetea vietii si din necunoscutul fara de care n-am fi aici, acum.

Veti gasi in sectiunile acestui site elemente definitorii ale practicii noastre- descoperirea de sine si optimizarea umana- sub forma unor articole din Actualitate, alaturi de informatii clare despre program, locatia salii actuale si modalitatea de a incepe efectiv lucrul. Si cateva surprize placute, credem noi, pentru cei ce vor urmari constant site-ul. Va exista si o sectiune unde colegii care doresc vor reda din experienta lor in sala si pune intrebari, iar noutatile legate de activitatea noastra vor fi afisate in timp util. De asemenea, in viitorul apropiat preconizam sustinerea unor cursuri de catre invitati din afara Grupului nostru pe teme interesante si utile vietii- dar despre acestea vom face precizari ulterior.

Pana atunci, multumim tuturor celor care au facut posibila aceasta experienta de viata, in primul rand Profesorului nostru Mario Sorin Vasilescu fara de care drumul acesta nu ar fi existat, apoi colegilor instructori care sunt alaturi de noi si evident, colegilor si prietenilor din sala, mai noi sau mai vechi, fara de care efortul nostru nu ar fi dat roade in Realitate..

Multumim si domnului Cornel care ne-a ajutat cu designul web al site-ului si cu idei interesante!

Multumim!

Grupul de practica SMART

Lansarea site-ului SMART

2 gânduri despre „Lansarea site-ului SMART

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *